Data Analytics Opleidingen & Trainingen

— Tijdelijk bericht: Onze bijdrage in de strijd tegen COVID-19 —

Wat doet Mattrig in deze tijden van quarantaine?

  • Wij blijven onze trainingen aanbieden, maar dan online zodat een ieder onze trainingen vanuit huis kan ervaren
  • Wij bieden onze trainingen gedurende de periode van “social distancing” aan voor groepen 3 keer zo klein als gewoonlijk (om de trainingen zo effectief mogelijk te houden)
  • Vanaf 1 april voor een periode van drie maanden bieden wij een korting van 33% aan op al onze trainingen; met deze korting hopen wij onze trainingen tijdelijk nog toegankelijker aan te bieden voor een ieder dan dat we dat voorheen altijd al deden

Over onze opleidingen

Ons aanbod sluit aan op de laatste ontwikkelingen op het vakgebied, zowel als op de ideologie zoals deze elders op deze site omschreven staat. Opleidingen die hier geboden worden onderscheiden zich op doelgroep. De cursussen die hier staan worden ieder gegeven voor een van de volgende vier doelgroepen:

  • leadership
  • (senior) management
  • data team (data engineers e/o data scientists al dan niet in opleiding)
  • analytics translators (iedereen die ambieert de positie tussen het data team en de organisatie te betreden, waarbij de adoptie – en dus impact – van de geleverde output door het data team van de analytics translator afhangt)

Onze Data Analytics trainingen en Business Analytics opleidingen helpen je expertise op te bouwen waar jij en je collega’s direct iets mee kunnen binnen je organisatie. Technieken en begrippen worden uitvoerig besproken, maar wij blijven in onze trainingen en opleidingen ervoor waken dat wij niet enkel een academisch college houden welke theoretisch van aard blijft. Het grootste gedeelte van alle cursussen die je hier treft betreffen trainingen en opleidingen op het gebied van Business Analytics, Data Science, Machine Learning, AI en Big Data Analytics en het succesvol toepassen ervan.

Kennis-, innovatie- en onderwijspartner

Al onze cursussen vinden hun origine in onze samenwerking met de Leiden Centre of Data Science van de Universiteit Leiden. Bijna alle onderstaande docenten zijn er dan ook nog steeds aan geaffilieerd. Mocht je dus docenten tegenkomen die ook als docent vermeld staan bij de Leiden Centre of Data Science, dan kan dat heel goed kloppen. De LCDS is daarmee niet alleen onze kennis- en innovatiepartner, maar ook onze onderwijs partner.

Overzicht van Data Analytics opleidingen en Business Analytics cursussen

Hieronder vindt u een overzicht van onze trainingen, opleidingen en cursussen. Wij plaatsen hier 9-daagse trajecten / masterclasses tussen, 3-daagse bootcamps, zowel als compacte 1-daagse trainingen. Onderstaande trainingen zijn erop gericht je snel op weg te helpen in het vakgebied.

Tip: Houdt deze pagina in de gaten. Hier komen regelmatig nieuwe trainingen/opleidingen op beschikbaar.

Author of Upcoming Book, Founder & CEO
april 28, 2020
Zoom
Author of Upcoming Book, Founder & CEO
mei 1, 2020
Zoom
Author of Upcoming Book, Founder & CEO
mei 5, 2020
Zoom
Author of Upcoming Book, Founder & CEO
mei 8, 2020
Zoom
Author of Upcoming Book, Founder & CEO
mei 12, 2020
Zoom
Author of Upcoming Book, Founder & CEO
mei 15, 2020
Zoom
loading...
load more

Op zoek naar een onderwijsprogramma op maat voor uw organisatie?