Het typische aan Mattrig

  • Data Specialist
  • Kleinschalig
  • Focus op intuïtie – zelf ervaren
  • Individueel zowel als klassikaal les
  • Informele sfeer

De vermelde prijzen

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Cursusprijzen zijn altijd zonder literatuurkosten. Kosten kunnen ook in 3 of meer termijnen worden betaald. Er wordt dan 9% toeslag berekend bij een afbetalingstraject.

Het volgende is altijd inbegrepen bij de opleidingsprijs:

  • Zaalhuur en basismaterialen
  • Koffie en thee gedurende de opleiding
  • In geval van hele dag: de lunch
  • De slides en uitwerkingen van de docent
  • Mits van toepassing: het werkboek

Startgarantie en kortingen

Bij 3 deelnemers of meer op een cursus is er sprake van een startgarantie. Als een week voor aanvang er nog geen 3 inschrijvingen op een cursusdatum/locatie hebben plaats gevonden nemen wij contact op om je een alternatief te bieden. Mocht geen enkel alternatief passen, dan storten wij het (aanbetaalde) bedrag terug op je rekening.

Vaak zul je op de website van Mattrig zelf kortingen treffen die je op de sites van derde partijen (Millian, Springest, Edubookers, etc.) niet terugvindt; dit klopt. Het aanbod via derde partijen komt in veel gevallen niet in aanmerking voor bepaalde kortingen. Als er bepaalde kortingen beschikbaar zijn en/of acties lopen zul je dat altijd zien op de pagina van de cursus zelf.

Kostenaftrek

Betaal je zelf als deelnemer, dan kunnen studiekosten fiscaal worden afgetrokken van de inkomstenbelasting, de zogenaamde scholingsaftrek. Bedrijven kunnen voor sommige opleidingen of leergangen gebruik maken van subsidies.

Planning en incompany

Mattrig hanteert een dynamische planning om cursussen/trainingen te starten. Veel cursussen worden ver vantevoren aangekondigd; een aantal cursussen worden o.b.v. vraag later toegevoegd. Alle beschikbare cursussen worden minstens een maand vooraf aangekondigd. We raden je aan om zeker eens in de twee weken een kijkje te nemen op de Academy. Mocht je er niet uitkomen dan kun je ons altijd mailen en/of bellen; we helpen graag.

Aan incompany opleidingen zijn andere kosten verbonden. Bij een minimum van 3 deelnemers is er de mogelijkheid om een inhouse training te bespreken bij uw bedrijf op locatie. Hieraan zijn kosten verbonden per lesdag, per additionele deelnemer >3, en eventuele reis- en verblijfskosten voor desbetreffend(e) docent(en).

Bij afname van een incompany cursus en/of training kun je er ook voor kiezen om Followup Acties met ons te bespreken. Na een training/workshop/cursus wordt dan een adviestraject en/of ondersteuningstraject opgezet voor de studenten c.q. uw werknemers met betrekking tot het implementeren van hetgeen geleerd is, binnen de werkomgeving. Uw medewerkers hebben bijvoorbeeld net geleerd over social media analytics en sentiment analyse, en u wilt nu begeleiding door een Data Scientist bij de implementatie van deze kennis in uw organisatie.

Ook in de inhoud van de training is maatwerk bespreekbaar. Bij maatwerk, door bijvoorbeeld afstemmen van de inhoud op de organisatie of een business case die moet worden gemaakt, zijn er administratiekosten en voorbereidingskosten.

Benieuwd naar mogelijkheden omtrent een training en/of cursus inhouse bij u op locatie?